+3696219865 • +36306203439 info@ovarvafa.hu

GINOP-2.1.8-17-2018-03207

Kedvezményezett neve: ÓVÁR VA-FA Asztalosipari Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Technológiai fejlesztés az ÓVÁR VA-FA KFT-nél
A szerződött támogatás összege: 12.540.000 Ft
A támogatás mértéke %-ban: 39,97%
A projekt tartalmának bemutatása:
Cégünk CNC megmunkálóközpont beszerzésére sikeres pályázatot nyújtott be. A gép beszerzésével élő munkaerőt szabadítunk fel és így tudjuk növelni kapacitásunkat. Jelen pillanatban a gép a legmodernebb kombinált CNC berendezés, mely alkalmas bútor alkatrészek és beltéri ajtók gyártására. A CNC megvásárlása és beütemezése után várható, hogy árbevételünk növekedni fog, ezáltal a pályázati felhívásban előírt saját tőke növekedés vállalhatóvá válik. Egységnyi idő alatt több terméket tudunk legyártani magasabb minőségi színvonalon, pontosan. A beszerzendő berendezés megnevezése: Biesse Rover Rover A 1232 CNC megmunkáló központ.
A MECHATROLINK digitális rendszer az alábbi előnyt nyújtja:
– Nagyobb megmunkálási sebesség, mivel szerszám elmozdulási útvonalát részben maga a meghajtás végzi, nem pedig az elektronikus vezérlőegység.
– Nagy megmunkálási pontosság a gyorsabb adatfeldolgozásnak köszönhetően.
– Nagy megbízhatóság a csökkentett huzalozási rendszernek köszönhetően, amely az analóg rendszerekre jellemző elektromos interferenciát kiküszöböli.
– Csökkenő gépleállás és gépkieső idő a diagnosztikai rendszernek köszönhetően, amely közvetlenül a digitális vezérlőegységre küldi az előadódott hibaüzenetre vonatkozó szöveges megjegyzést – hatékonyabb munkavégzés
A beszerzett eszköz megfelel a Pályázati felhívás 3. számú szakmai melléklet VTSZ előírásának, “8465 Szerszámgép (beleértve a szegező-, ragasztó- vagy más összeállító gépet is) fa, parafa, csont, keménygumi, kemény műanyag vagy hasonló kemény anyag megmunkálására” besorolással rendelkezik.
A gép beszerzésével nagyobb piaci részt kívánunk megszerezni a beltéri ajtó és egyedi bútorok piacán.
A projekt befejezési dátuma: 2019.06.20.
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03207

GINOP-5.2.4-16-2018-03499

Kedvezményezett neve: ÓVÁR VA-FA Asztalosipari Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Gyakornoki program az ÓVÁR VA-FA KFT-nél
A szerződött támogatás összege: 3.792.787 Ft
A támogatás mértéke %-ban: 100%
A projekt tartalmának bemutatása:
Az Óvár VA-FA Asztalosipari Kft egyedi bútor és beltéri ajtó gyártással foglalkozik. Célunk minél több tanuló képzése és tanulmányaik végeztével továbbfoglalkoztatása.
Az asztalosipar területén tevékenykedő vállalkozások – főként itt a nyugati határszélen, Ausztria közelében – folyamatosan szenvednek a megfelelő munkaerő hiánya miatt, így a pályázat kiváló lehetőséget biztosított arculatunknak megfelelő, új mukaerő toborzására, foglalkoztatására. A gyakornoki programban részt vevő 1 fő pályakezdő asztalos került alkalmazásra. A mentor szakmai tapasztalatával és a munkavégzés során szerzett ismereteinek átadásával segítette a gyakornok betanulását.
Eszközbeszerzést is megvalósítottunk a pályázat során, melyek mindegyike elengedhetetlen része a gyakornoki asztalos munkának.
A projektmegvalósításával célunk a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben megszerzett szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a fiatalok korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk és cégünk veresnyképességének növelése
A projekt befejezési dátuma: 2019.06.19.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03499

Refereciáink

katalógusok

Egger


Blum


Eclise


Borovi


West tag


Kaindl


Bemutatkozó videónk

Látogasson el hozzánk!

Mosonmagyaróvár, Várallyai György u. 68, 9200

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8:00 – 16:00
Ebédidő: 12:00 – 13:00

Hívjon minket!

+36306203439

Küldjön nekünk e-mailt!

info@ovarvafa.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot!