Már a második generáció dolgozik a minőségért

Egyszemélyes magánvállalkozásból ügyfeleink szeretetével és bizalmával egy napjainkban 16 embert foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát az ÓVÁR VA-FA Asztalosipari Kft.

1986-ot írtunk, amikor Varga László asztalosmester vállalkozásra adta a fejét, akinek tapasztalatait, lelkesedését, a szakma iránti szeretetét megőrizve immár családunk második generációja vezeti családi vállalkozásunkat.

Mosonmagyaróvár az otthonunk, és a térség meghatározó bútor- és beltéri nyílászáró-gyártójává váltunk, miközben közösségünk által vallott értékek nem változtak.

KIVÁLÓ MINŐSÉG
Fontos számunkra, hogy jó minőségű alapanyagokból és vasalatokkal szereljük az általunk gyártott bútorokat és beltéri ajtókat.

SZAKKÉPZETT CSAPAT
Szakképzett asztaloscsapattal dolgozunk, akik összeszokottan, összedolgozva gyártják termékeinket.

EGYEDI GYÁRTÁS
Termékeinket saját műhelyünkben, korszerű gépeinken, a megrendelők egyedi igényei szerint készítjük, így minden bútorunk egyedi, kézzel készített.

MEGBÍZHATÓSÁG
Biztos alapokon nyugvó családi vállalkozásunknál immár a második generáció dolgozik a cég vezetésben, amit tovább építve örökül hagyunk majd a következő generációnak.

MODERN ESZKÖZPARK
A mai irányelveknek megfelelően törekszünk arra, hogy az egyszerűbb munkafolyamatokat gépesíteni tudjunk, így lehetőségünk nyílik több figyelmet fordítani a nagyobb odafigyelést igénylő fa és fafurnéros bútorok és beltéri ajtók precíz elkészítésére.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS
Folyamatos fejlődésre törekszünk, így önerőből vagy pályázati forrásból növekszünk. Újonnan vásárolt faipari megmunkáló CNC-gépünk a kor legmodernebb technológiáját képviseli. Fejlesztettük porelszívó rendszerünket, így még egészségesebb és tisztább munkakörnyezetet biztosítunk kollégáinknak, és a megmunkálásokat is precízebben tudjuk végezni. Anyagmozgató-gépet vásároltunk a megnövekedett megrendelések könnyebb kiszolgálására.

UTÁNPÓTLÁSKÉPZÉS
Cégünk számára mindig is fontos volt a képzett szakmunkás-utánpótlás biztosítása, így szaktudásunkkal a leendő fiatal szakemberek képzését is segítjük.

Nekünk a jó ár mellett a jó minőség is számít!

Varga Tamás, a cég ügyvezetője

Refereciáink

Látogasson el hozzánk!

Mosonmagyaróvár, Várallyai György u. 68, 9200

Nyitvatartás:

Hétfő-Csütörtök: 06:00 – 16:00
Péntek: 06:00 - 14:00

Hívjon minket!

+36306203439

Küldjön nekünk e-mailt!

info@ovarvafa.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot!